328HMDNC-563 Seorang pakar kebersihan pergigian berusia 24 tahun dengan personaliti yang mengkhayalkan. Selepas perkahwinan bekas teman lelakinya, dia dirogol dengan kejam dan dipaksa untuk memancut dan berkrim (Ai Mukai)

Tempoh: 1:01:58 Diserahkan: 2023-03-01 Dihantar oleh:
328HMDNC-563 Seorang pakar kebersihan pergigian berusia 24 tahun dengan personaliti yang mengkhayalkan. Selepas perkahwinan bekas teman lelakinya, dia dirogol dengan kejam dan dipaksa untuk memancut dan berkrim (Ai Mukai)

Sinopsis: Ai Mukai Aki ialah seorang pakar kebersihan pergigian berusia 24 tahun yang merupakan seorang jalang masokistik. Perempuan murahan yang bermain-main dengan laman temu janji sejak dia dibuang oleh bekas teman lelakinya yang dia cintai. Saya mempunyai kecenderungan yang agak aneh untuk teruja dengan melihat diri saya dalam keadaan yang sengsara lol Aki dijemput ke majlis itu memandangkan bekas kekasihnya itu akan berkahwin. Selepas melihat detik-detik paling gembira bekas teman lelaki saya, dia memohon di Twitter dan mahu meniduri saya dengan teruk. Apabila saya tiba di taman tempat kami bertemu, saya melihat seorang kakak memakai gaun! ! Saya benar-benar berasa seperti saya akan pulang dari majlis perkahwinan. Nampak tak dia main-main dengan gaya yang polos dan kemas, tapi bila diperkatakan, memang betul. ``Bekas teman lelaki saya nampaknya paling gembira,'' kata Aki. Perasaan memaksa senyum mencecah celah kangkang sadis. Titik lemah saya, telinga saya, diserang dan saya menghidupkan sepenuhnya suis masokis. Rambut puki yang terkeluar dari seluar dalam yang boleh dilihat melalui pantyhose terlalu erotik. Saya telah diseksa dengan mainan dan penjarian laju dan akhirnya memancut... Puting saya tegak dan punggung saya dipukul, membuatkan saya semakin basah. Aki patuh apabila disuruh menghisap, dan nampaknya suka batang besar, memberikan pukulan kepada ayam yang tidak muat di mulutnya. Saya tidak boleh berhenti teruja hanya memikirkan perasaannya apabila dia menghisap ayam... Badan kurus itu hampir tidak sedarkan diri akibat piston ganas yang seakan-akan pecah! ! Dan anak matanya terus membesar semasa dia meniduri lehernya lol. Pemandangan dia tercungap-cungap dan berkata "Rasanya sangat baik!" walaupun dia tidak sedarkan diri adalah karya agung.

Muat turun:https://www.qqupload.com/4OPkx
Kategori: MGS
Model: 向井藍
histats